Effect of an enteral diet enriched with eicosapentaenoic acid, gamma-linolenic acid and anti-oxidants on the outcome of mechanically ventilated, critically ill, septic patients [artículo]
Por: Grau Carmona, Teodoro [Medicina Intensiva] | Montejo González, Juan Carlos [Medicina Intensiva].
Colaborador(es): Servicio de Medicina Intensiva.
Editor: Clinical Nutrition, 2011Descripción: 30(5):578-584.Recursos en línea: Solicitar documentoTipo de ítem | Ubicación actual | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento |
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Artículo | PC154 (Navegar estantería) | Disponible |
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Grau-Carmona T, Morán-García V, García-de-Lorenzo A, Heras-de-la-Calle G, Quesada-Bellver B, López-Martínez J, et al. Effect of an enteral diet enriched with eicosapentaenoic acid, gamma-linolenic acid and anti-oxidants on the outcome of mechanically ventilated, critically ill, septic patients. Clin Nutr. 2011 Oct;30(5):578-84.
PMID: 21474219
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