Effect of holder pasteurization and frozen storage on macronutrients and energy content of breast milk. [artículo]
Por: Cruz Bértolo, Javier de la [Epidemiología Clínica] | García Lara, Nadia Raquel [Neonatología] | Lora Pablos, David [Instituto Investigación I+12] | Pallás Alonso, Carmen Rosa [Neonatología] | Ureta Velasco, Noelia [Neonatología] | Escuder Vieco, Diana [Neonatología].
Colaborador(es): Servicio de Pediatría-Neonatología | Instituto de Investigación imas12.
Editor: Journal of pediatric gastroenterology and nutrition, 2013Descripción: 57(3):377-82.Recursos en línea: Solicitar documento Resumen: OBJECTIVES: The aim of this study was to explore the effect of Holder pasteurization and frozen storage at -20°C after pasteurization on fat, total nitrogen, lactose, and energy content of breast milk. Both procedures are routinely practiced in human milk banks.Tipo de ítem | Ubicación actual | Signatura | Estado | Fecha de vencimiento |
---|---|---|---|---|
Artículo | PC7251 (Navegar estantería) | Disponible |
Navegando Hospital Universitario 12 de Octubre Estantes Cerrar el navegador de estanterías
Formato Vancouver:
García-Lara NR, Vieco DE, De la Cruz-Bértolo J, Lora-Pablos D, Velasco NU, Pallás-Alonso CR. Effect of Holder pasteurization and frozen storage on macronutrients and energy content of breast milk. J Pediatr Gastroenterol Nutr.
2013 Sep;57(3):377-82.
PMID: 23752081
Contiene 43 referencias
OBJECTIVES: The aim of this study was to explore the effect of Holder pasteurization and frozen storage at -20°C after pasteurization on fat, total nitrogen, lactose, and energy content of breast milk. Both procedures are routinely practiced in human milk banks.
No hay comentarios para este ejemplar.